Can Nadal, es troba a la falda de la muntanya de Rocacorba, a uns 330 metres d’alçada.  Pertany al municipi de Canet d’Adri a la comarca del Gironès i a molt poca distància del nucli urbà.

A 15 quilòmetres de Girona, és punt de sortida de nombroses rutes de senderisme i BTT al santuari de Rocacorba (929 metres),  als volcans i a les valls veïnes.

Situació – coordenades Google 42.105679,3.076991000000021


A can Canet, molt a prop de Can Nadal, s'hi varen localitzar restes prehistòriques pertanyents al Paleolític inferior i mitjà. 

D’època neolítica hi trobem el dolmen de la Mota, a Montbó. A més, el poblat del Castell d’en Carrerica es data d’època ibèrica, el qual, com la majoria de poblats, es troba localitzat al damunt d’un turó que domina la vall de Canet.

Des de l'edat mitjana, el poblament es reparteix en els molts masos que allà s'hi localitzaven, alguns dels quals encara existeixen. La Catedral i el castell de Rocacorba varen exercir de senyors feudals d’aquests territoris. A finals del segle XIV, es van poder alliberar del jou feudal convertint-se en carrer de Girona i, d’aquesta manera, passaren a dependre directament del rei.

Fins al segle XVIII, va anar augmentant la població, s’engrandiren molts masos i se’n  construïren de nous. Després d’aquesta data es va anar perdent població. En el segle XX, en els darrers 30 anys, ha tornat a augmentar el nombre d’habitants, arribant a 671 l’any 2015.

 
Consulteu la web: http://www.canet-adri.cat/el-municipi/el-municipi/